Marinhome Houseboats - Een nieuwe standaard in wonen op het water

MarinHome
Echt vakantiegevoel

We zetten een nieuwe standaard in recreëren op het water met deze duurzame design houseboats. MarinHomes zijn volledig nieuw ontwikkelde exclusieve houseboats, die een compacte buitenmaat combineren met opvallend veel binnenruimte. Alle MarinHomes bieden ruimte aan twee tot acht personen en passen in bijna iedere standaard jachthavenbox. Daarmee zijn deze houseboats echt een ideale basis voor recreatie op en aan het water. De MarinHome is de perfecte investering voor recreanten die graag op het water vertoeven, slapend met het geluid van kabbelend water, ontwakend bij de klanken van een fuut en uitkijkend naar een horizon. Hoe ver van huis moet je zijn, om een écht vakantiegevoel te krijgen. Nooit verder dan de ligplaats van uw MarinHome.
Elke MarinHome is een echte boot. De riante woonruimte is gerealiseerd op een solide aluminium casco. Dankzij de maritieme uitstraling past de MarinHome fraai in iedere jachthaven. Doordat de MarinHome als een volwaardige boot geproduceerd wordt voldoet de boot aan de richtlijn Wet Pleziervaartuigen en hoeft er voor de boot geen vergunning aangevraagd te worden. Dat zorgt ervoor, dat er heel gemakkelijk een ligplaats voor deze houseboat gevonden kan worden. En ook de compacte buitenmaat helpt daar uiteraard aan mee.

De MarinHome voelt zich thuis in iedere jachthaven en hoeft dus ook niet jaar in jaar uit in hetzelfde watergebied te liggen. Verhuizen was nog nooit zo makkelijk: nu de Maas, over vijf jaar Friesland? Het kan. Doe dat maar eens bij een regulier vakantiehuis.
Woonark op het water te koop Marinhome Houseboats - drijvend huis op het water MarinHome 84 Comfort - varend woonschip MarinHome luxe drijvende woning Recreatie watervilla - MarinHome houseboats MarinHome woonhuis op het water MarinHome Shipyard Gielissen houseboat MarinHome; varend woonschip te koop MarinHome vakantie woonboot MarinHome 84 Comfort houseboats - woonboten met ligplaatsen MarinHome woonschip van Nederlandse makelaardij Marinhome Houseboats - drijvend huis op het water Woonark op het water te koop

Wat is er lekkerder dan vakantie aan het water? Je eigen vakantiewoning op het water!

Wie vakantie beleeft op het water wil de vrijheid, de haven en het water ervaren: de voorbij varende schepen, de rietkragen aan de horizon en de zonsondergang. Daarom biedt de MarinHome een woonkamer met haast louter glas met daarvoor een comfortabel zonnedek. Bovendien kan op het dak van de MarinHome Comfort een zonneterras gerealiseerd worden. Dat biedt alle ruimte voor een gezellige barbecue.
Voor alle acht de types Marinhome geldt dat zij bijzonder hoogwaardig zijn afgewerkt. Zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde. Dat zorgt voor zorgeloos gebruik en bovendien voor zeer lage onderhoudskosten. Zo is de MarinHome volledig afgestemd op de vocht- en windbelasting die u in onze wateren kunt verwachten.

De MarinHome is verkrijgbaar in acht varianten

De MarinHome Prestige is ontworpen door Jan des Bouvrie

Gielissen Shipyard

De scheepswerf van Gielissen Shipyard vindt u in Helmond. Daar wordt met toewijding en vakmanschap gewerkt aan de waterwoningen. De werf bestaat inmiddels twintig jaar en heeft in de jaren een ontwikkeling doorgemaakt van jachtbouw naar ‘houseboats’...

Jan des Bouvrie

Jan des Bouvrie begon zijn creatieve reis aan de Rietveld Academie. Hier kreeg zijn talent voor ontwerpen vorm. Met wit als handelsmerk richtte hij een eigen ontwerpstudio op. Met zijn ontwerpteam creëert Des Bouvrie totaal designs met oog voor elk detail