Gielissen

De scheepswerf van Gielissen Shipyard vindt u in Helmond. Daar wordt met toewijding en vakmanschap gewerkt aan de waterwoningen. De werf bestaat inmiddels twintig jaar en heeft in de jaren een ontwikkeling doorgemaakt van jachtbouw naar ‘houseboats’. De werf beschikt over alle moderne faciliteiten. Er is een kraan aanwezig om de houseboat in en uit het water te tillen en een bassin waarin de MarinHome wordt getest en gestabiliseerd. In de producten van het bedrijf herkent u de grondleggers van het bedrijf: interieur en jachtbouwers. Het vakmanschap van die twee expertises straalt van de boten af. Het is de basis van de perfect afgewerkte en smaakvolle interieurs van de diverse houseboats. Aangezien alle ontwikkelingen door de werf op de voet worden gevolgd zult u altijd de laatste innovaties aantreffen in de houseboats. De werf kiest er voor om louter duurzame materialen te verwerken. Dat zorgt niet alleen voor lage onderhoudskosten maar ook voor een opmerkelijk hoge waarde bij eventuele verkoop.
De werf is 100% eigendom van Gielissen Interiors | Exhibitions | Events. Dat is niet alleen een garantie voor enorm hoge kwaliteit, maar ook een garantie voor continuïteit. Gielissen Interiors | Exhibitions | Events is immers in ruim 75 jaar uitgegroeid tot marktleider in Nederland en tot de top vijf van marktspelers in Europa. Met een jaarlijkse omzet van ca. 70 miljoen euro en circa 1525 projecten per jaar kan u er gerust op zijn dat Gielissen Interiors | Exhibitions | Events een partner is die vandaag én morgen haar mannetje staat. De expertise van Gielissen is duidelijk herkenbaar in een waterwoning als de MarinHome.

U bent uiteraard van harte welkom om kennis te maken met de werf, waar de MarinHome gebouwd wordt. U herkent dan de toewijding en het vakmanschap van de bouwers en ziet daarin al direct een garantie voor jarenlang ongestoord en probleemloos genieten van de MarinHome.