Verhuurmogelijkheden

De MarinHome houseboat is een heerlijke vakantiewoning voor eigen gebruik: ruim, modern en comfortabel. Die kwaliteiten zorgen ervoor dat een MarinHome zich bijzonder goed laat verhuren. De hoeveelheid vrije tijd in Nederland neemt toe. Tegelijkertijd zien we dat verhuurders van recreatiewoningen moeite hebben om hun huizen verhuurd te krijgen. Hun product is in veel gevallen te uniform. MarinHome vormt een zeer sterk alternatief. Deze unieke drijvende vakantiehuizen blijken in de praktijk bijzonder goed voor de verhuur en vormen daarmee een investering waaruit een bovengemiddeld rendement behaald kan worden. Gielissen Shipyard heeft rendementberekeningen laten maken door een professionele verhuurorganisatie NovaSol (die meer dan 40.000 Vakantiehuizen in Europa verhuurt en wérkelijk gelooft in de MarinHome).
Op basis van de bezetting in de diverse seizoenen heeft verhuurder NovaSol een opbrengstberekening gemaakt voor een vier persoons MarinHome, waarbij de provisie voor Novasol verrekend is. We zien daar dat een jaarlijkse opbrengst van ca. € 18.000 mogelijk is. Wilt u graag samen met ons de rendementsberekening doornemen en zien hoe een professionele verhuurder omgaat met huurprijzen en seizoenen, neem dan contact op met onze verkoopadviseur. Die kan u ook aangeven hoe u verhuur en eigen gebruik ook met elkaar kunt combineren om zo rendement en zelf recreëren samen te voegen.

MEER WETEN?

bel +31 62 279 27 77

De MarinHome houseboat is uiteraard een heerlijke vakantiewoning voor eigen gebruik: ruim, modern, comfortabel...

NovaSol

Een woordvoerder van NovaSol verwoordde het bij het dopen van de eerste MarinHome aan het Leukermeer als volgt: “Er is internationaal veel vraag naar bijzondere vakantiehuizen en van oudsher tevens naar woningen die aan het water gelegen zijn. Een MarinHome heeft beide elementen in zich. De drijvende woningen hier aan het Leukermeer vormen dan ook een mooie aanvulling op het bestaande aanbod. Wij verwachten dan ook, samen met Vakantiepark Leukermeer, prima verhuurresultaten te kunnen realiseren bij onze groeiende internationale doelgroep.